Yaldo/Noel 2018 Kutlaması - Karyo Hliso
Yusuf Begtas:

Yaldo/Noel 2018 Kutlaması

Malfono Yusuf Beğtaş
Yaldo/Noel 2018 Kutlaması

ܒܪܝܟ ܡܘܠܕܗ ܕܡܪܢ

Hayatın bütün pozitif değerlerini bir arada tutan zamk gibidir Mesih’in bedenlenmesi…!

Egonun / nefsin baskın düşünce tarzı, içsel dünyamızı ve sistemimizi bilgisayar virüsü gibi ele geçirdiğinde, Mesih’in Doğuşu, bizi hem kötü düşüncelerden, hem bozuk güdülerden korur, hem zihnimize girmiş korku merkezli bütün olumsuz düşünceleri bir anti virüs programı gibi yok eder.

Çünkü Mesih’in doğuşu, sadece olup bitmiş bir olay değil, hayatın gerçeğinde sürekli yaşanan bir sevgi olayıdır. Bu sevginin farkındalığı, yaşamın ruhuna enerji vermektedir. Hayatın Köklerini sulamaktadır. Hayatın manaların güçlendirmektedir.

Bu farkındalık, dışsal yolculuğu (dünyevi yaşamı) kolaylaştıran, hafifleştiren; içsel yolculuğu geliştiren bir YAŞAM PROGRAMINA sahiptir. Bu program içten dışa doğru çalışan bir programdır. İşletim sistemi sevgidir. Kendini bilmedir. Kendini tanımadır. Haddini ve sorumluluğunu bilmedir. Ruhsal zenginliktir. Süreklilik gerektiren bir dönüşümde büyümedir.

Büyüme için, değer ve amaçlarıyla daha etkili, daha canlı, daha yaratıcı, daha anlamlı bir yaşam için ruhsal uyum, işbirliği, paylaşım elzemdir.

Sağlık ve esenlikler içinde nice mutlu Noeller.

Yaldo Bayramı Mubarek olsun!

Saygılarla,

Süryani Dili-Kültürü ve Edebiyatı Derneği adına,

Yusuf Beğtaş


 
Read more articles

Turkish Articles




Please Leave Your Thinking

Leave a Comment

You can also send us an email to karyohliso@gmail.com